Kérdésed van? +36 30 274 9187

INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL rendelhetsz 2db ékszertől vagy 20 000Ft-os vásárlástól!

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

1. Bankkártyás fizetés

A legegyszerűbb és leggyorsabb fizetési mód és teljesen INGYENES a bankkártyás fizetés. Webáruházunkban a bankkártyás fizetést a Barion elektronikus fizetési szolgáltatásával valósítjuk meg. 

A biztonságos fizetéshez SSL titkosított kapcsolatot biztosítunk. Kártyainformációkhoz webáruházunk nem fér hozzá, nem tárolja azokat. Fizetéskor automatikusan átirányításra kerülsz a Barion szolgáltatás weboldalára, ahol a bankkártyás fizetés történik. A fizetéshez nem szükséges regisztráció.

Fizess, gyorsan, biztonságosan, kényelmesen a Barionnal.  Tudj meg róla többet ide kattintva.

2. Banki átutalás -150Ft Kedvezmény

Egyenlítsd ki rendelésed banki átutalással és 150Ft kedvezménnyel tudod megvásárolni a kiválasztott ékszereket. Megrendelést követően egy email üzenetet küldünk a megadott email címedre, melyben  megtalálhatóak az átutaláshoz szükséges adatok:

  • bankszámlaszámunk: Raiffeisen Bank 12042816-01593613-00100001(kedvezményezett HeroNet Kft.)
  • valamint a rendelési szám, amit a közlemény rovatban kell majd feltüntetni, hogy be tudjuk azonosítani a rendelést.

A megrendelést a teljes összeg beérkezését követően tudjuk teljesíteni.

3. Fizetés készpénzben – Utánvétes fizetés + 200Ft

A megrendelt termékek árát készpénzben is kifizetheted. Készpénzben történő fizetés futárszolgálat választása esetén utánvétes fizetésnél lehetséges.

Utánvét kezelés költsége: utánvétes megrendeléskor a megrendelés teljes összegét a futárnál, átvételkor készpénzben fizeted meg. Ebben az esetben egy kisebb utánvét kezelési költséget (+200Ft) számítunk fel, melyet megrendeléskor a pénztár oldalon is megjelenítünk számodra, illetve megtalálod a szállítási információk oldalon is. 

Az utánvét kezelési költség csak utánvédes fizetési mód esetén jelenik meg, a biztonságos online bankkártyás fizetés ingyenes, vagy választhatod a kedvezményes banki előre utalást is!